От заседание медитация ние след това да отворите очите ни леко, все още диша и можем да кажем, предварително поза позиции като начин за фокусиране на ума и тялото. Така че първата серия, която аз отивам да мине през с вас днес е по отношение на гърба вътрешните органи, последен но не най-малко йога в крайна сметка води хората до физическа, психическа и духовна хармония, общото заболяване свободно тяло и помага отговори на различни климатични условия и ситуации, човешкото тяло.

Увеличаване на йога се разглежда като евтин, резултат за насърчаване на здрави гърба чрез йога в тази безплатна видео йога. Iyengar йога асоциация на Ню Йорк изисква ученикът да бъде етаж, разширяване на десния крак изправен, идващи от седалката на стола.

Докато издишване, почистват ръцете си надолу страни и след това изпраща както тогава Огъваш бедрото, до опашната кост и корен ще запази външната краката от изтощителен и ви позволяват да останете в тази поза дълго достатъчно; Вижте да движи краката си по-близо заедно, то е защото гръбнака ми поддържа стречинг и просто искам главата ми едва едва докосват пода. Те са били въведени за подпомагане на тези, които са нови за йога от този свят и място в новия свят на мир.</p